Related Posts with Thumbnails

One, Two ka Four? Haha!

Labels: , | 4 shoppers»

approximately 4 months to go.. and i haven't done a thing.. Haih! next week is august and i just cant wait for the holidays to come!

next week i can strike off "kursus Nikah" from my to do list and concentrate on others :)

my dewan and also catering can also be striked off too.. its also settled thanks to sis Sue in Kaching. i only need to pay the depo when i come home, i think.. hehe

the photog is ok. only need to confirm the package that we will be taking.

my dress and pelamin is still just a plan! huhu.. haven't been to the Bridal that I want yet! GILA! i hope he's free on the date! huhu

looking forward for my KL trip during the hols.. so much things to buy~~
  • kain for baju nikah
  • kain for baju parents
  • wedding band for both
  • bunga pahar n deco for pelamin *depends whether mak goes with us or not*
  • bedsheets and accessories
  • room deco
pa gik ow? hmm~~ can't think of anything right now.. i am only thinking bout the trip.. i can't even concentrate on my work! huhu
♥ ♥ ♥

4 Responses to "One, Two ka Four? Haha!" (Leave A Comment)

nazza_syikin says
Tuesday, July 28, 2009 at 10:50:00 PM GMT+8

so, bdebar kan bila byk menda baru terpikir blm siap..? hehe! aku dulu cam tu gak.. sume pakai online je sbb aku ngaja kat kanowit.. bj pengantin n plamin sume order thru fon! lg gila! bila balik lg sbln nak kawin tgk2 bj tak siap lg! mmg gila! haha! then duk kelam kabut tu aku eksiden, keta mak aku mmg lost teruk bhgian depan.. repair keta sj rm4k! gila! gila! haha!

pape pun, aku rasa ko perlukan someone, or maybe few person utk ko delegate some tasks to be done.. sorg2 nak buat, mmg tak terbuat beb! mcm cari hiasan utk hantaran ke, bunga2 ke (kalo ko decorate sdri umah/bilik dsb..), door gift ko ke.. aku sure ko dah ada list pe enda nak bli.. some stuffs leh pesan kat org carikan.. asalkan ko dah ada warna tema, mmg tak lari mana.. nak perfect 100% tu, jgn hrp sgt.. nnt ko frust pulak sbb ada high expectation.. bj aku siap on time tp buruk gila! aku nangis time gi fitting session tau! bj nikah dorg jahit smula yg lain n plain je.. bj sanding aku alter sendiri! menda2 penting mcm ni ko kene update slalu.. mmg nampak cam nossy dgn keja dorg tp kita nak biar kita puas ati..

bila kita kelam kabut, kompem bajet pun akan lari byk.. so agak2 ko stress, tarik napas dlm2, hav an ice cream n think slowly.. insyaallah ko akan ikut track yg ko plan..

1 more thing, mlm b4 hari bsanding nnt, biar org sume buat keje ko.. ko cuma make sure je menda tu ada.. n tido awal wpun byk keje tak siap! sbb dlm gamba time foto session akan nampak mata ko merah or worst nampak cam PANDA!fotografi ni element terpenting sbb ko nak simpan kenangan tu sampai bila2... i pray 4 ur success n happiness..k? congrates yeh!

yginsaf4 says
Wednesday, July 29, 2009 at 11:41:00 AM GMT+8

sonoknyerr nak kawen tok.. ehehe, salammm

princessdHani says
Wednesday, July 29, 2009 at 7:39:00 PM GMT+8

naza: fuhh.. pjg gila komen.. hehe...

hey thanks.. memang aku tengah "agak kelam kabut" sekarang tp masih ok lagi sbb i think i already know where to get t things that i want. and i thing yang besar2 mcm dewan n katering tu dah settle..

yang aku risaukan sekarang is about dress, pelamin and also bilik.. mainly the things that i can handle sendiri *rasanya*

actually i haven't tempah my card yet! haha! gila kan? haha

i hope i can settle everything atleast the bookings and deposit this coming holidae.. hehe

thanks for the advice.. jadi pengantin jarak jaouh nie memang sakit gile! hehe

princessdHani says
Wednesday, July 29, 2009 at 7:39:00 PM GMT+8

yginsaf4: thanks :)